Ageras

Vore det inte fantastiskt att själv bestämma vilka kunder ni vill ha?

Istället för att lägga ner mycket tid och pengar på egen marknadsföring, samt rensa bland förfrågningar för att tillslut hitta de klienter ni vill arbeta med – Låt Ageras göra jobbet.

Berätta för oss på Ageras vilka klienter ni är intresserad av, AB, EF, HB/KB, föreningar mm. och i vilket omsättningsintervall bolaget bör vara. Bestäm sedan den marknadsföringsbudget som passar er. Vill ni bara växa lite, så där lagom eller vill ni växa riktigt mycket? Ageras hittar uppdragen till er.

Ageras får mellan 400-600 nya förfrågningar i Sverige varje månad från företagare som söker en redovisningskonsult. Vi rensar bort ej relevanta och oseriösa uppdrag. Därefter går våra professionella klienthanterare, tillsammans med de kvalificerade klienterna genom hela uppdraget. När vi fått all viktig information och fastslagit klientens önskemål, jämför vi detta med våra partners segmentering för att få till bästa möjliga match för ett framtida lyckat samarbete.

Ageras är Europas största förmedlare av klienter i redovisningsbranschen. Varje år hjälper Ageras tusentals företagare runt om i Sverige att hitta en redovisningskonsult eller revisor. Vi hjälper redovisningskonsulter att växa och företag att finna den bästa redovisningskonsulten för deras verksamhet.

Nu har ni möjlighet att hitta nya potentiella klienter genom Ageras med upp till 23% rabatt på våra speciellt uttagna paket för Srf medlemmar.

Som Srf medlem kan ni även presentera er för ett valt antal potentiella klienter varje månad – till ett fast rabatterat pris. Utöver rabatten får ni Ageras kvalitetsstämpel och verifiering av Srf konsulterna på er profil och många andra fördelar som stärker ert varumärke genom att lyfta fram era kompetenser och medlemskapet i Srf konsulterna.

Ageras.se

För att ta del av medlemsrabatten behöver du vara auktoriserad medlem, anställd på ett Srf företag eller ansluten via Srf Servicepaket. Logga in för att ta del av rabatten och beställa.