Axactor

Axactor erbjuder dig som medlem vår moderna IT-lösning Axactor Fakturahantering kostnadsfritt* samt mycket förmånliga priser på inkasso- och efterbevakning. Integration med ert befintliga ekonomisystem gör att ni enkelt kan följa och hantera alla ärenden från ett och samma ställe. www.axactor.se

 

Som medlem i Srf konsulterna har du en egen kontaktperson hos oss på Axactor.

Jonathan Olsson
Sales Manager
0708-282 311

jonathan.olsson@axactor.com

Ring Jonathan för mer information eller för att ta del av erbjudandet.

 

 

Så här fungerar Axactors fakturahantering

Axactor Fakturahantering är ett komplement till ert eget ekonomi- eller fakturahanteringssystem. Vi erbjuder färdiga integrationer för ledande ekonomisystem vilket säkerställer enkel hantering och korta ledtider. Ni frigör resurser till kärnverksamheten och får nöjdare kunder.

Ärendet registreras automatiskt i vårt system och när kravet godkänns av dig går kravet ut till er slutkund nästföljande vardag. Ni kan enkelt och överskådligt följa ert ärende för att bestämma vidare åtgärder utan onödiga dröjsmål. Vår kundtjänst är öppen varje vardag mellan 08.00 och 18.00. Vi besvarar gärna era och kundernas frågor rörande både fakturor och betalningar. Om ni önskar kan Axactor även kontakta era kunder för att påminna om betalning samt göra en överenskommelse om betalningsplan i de fall det inte fungerar att betala hela beloppet direkt.


Axactor
fakturahantering – steg för steg

 

(klicka på bilden för större bild)

Vår kostnadseffektiva lösning säkerställer en effektiv fakturerings- och kravprocess där du snabbare får dina pengar vilket förbättrar din likviditet.

*Erbjudandet om kostnadsfri integration förutsätter SQL-databas.

 

Inkasso

Har du någon kund som har uteblivit med betalningen? Vi hjälper dig, kostnadsfritt!

9/10 betalar inom 14 dagar efter att de har fått en påminnelse/inkassokrav via oss. Eftersom vi skickar ut brevet redan nästkommande vardag så slipper du långa kredittider och eventuella kreditförluster.

Vår tjänst är gratis att använda för dig som är medlem i Srf konsulterna, helt utan startavgifter eller kostnader för årsabonnemang etc. Vi lägger på en lagstadgad avgift på 180 kronor oavsett fakturabelopp på din faktura som belastar din kund och du erhåller hela betalningen.

Via vårt webbverktyg kan du smidigt logga in och ladda upp de fakturor som inte betalats i tid så sköter vi hanteringen efter det.

Välkommen att höra av dig på 0708 – 56 56 34.