Nmbrs®

Nmbrs logotypNmbrs® Accountant, det optimala HR-och löneverktyget

Ett globalt löne- och HR system som fokuserar på att leverera optimala HR-processer. Anslut alla användare i systemet så du istället kan fokusera på dina anställda. Nmbrs kännetecknas av att vara mycket användarvänligt för både arbetsgivare och anställda. Detta gör att du som löneadministratör kan erbjuda bättre service.

Varför Nmbrs®?

Bli en lönehjälte

Nmbrs har byggt ett flertal funktioner för att underlätta ditt arbete som löneadministratör. Du slipper bli distraherad av onödiga funktioner genom att själv välja vad som ska synas i din miljö. Vi erbjuder det du verkligen behöver; en kvalitetsprodukt som levererar i tid, varje gång.

Dina kunder kommer att älska det

Framtidens redovisningsföretag gör mer än bara lönehantering. De gör också skillnad på HR-sidan. Med vår programvara kan du skräddarsy dina tjänster efter dina kunders behov, oavsett vad de må vara.

Välj den rätta tekniken

Nmbrs finns i molnet, vilket gör det möjligt för oss att förbättra vår plattform varje dag. Alla användare har automatiskt tillgång till den senaste versionen av vår programvara, utan att manuella uppdateringar krävs.

Utveckla verksamheten

Nmbrs är din strategiska partner när din verksamhet växer. Vi hjälper till att förbättra kvaliteten på din produkt och vi kan snabbt anpassa oss till de växande behoven hos dina nuvarande och nya kunder. Glöm allt du trodde att du visste om lönehantering och börja med Nmbrs® idag – tillsammans gör vi skillnad!

Starta en testversion av Nmbrs enkelt och gratis idag. Som medlem i Srf konsulterna får du 15% rabatt för det första året.

Prova en gratis testversion i 30 dagar 

För att beställa Nmbrs Accountant kontakta Richard Stange richard.stange@nmbrs.nl

Läs mer på www.nmbrs.com