Penneo

Digitala underskrifter, arbetsflöden, compliance & säkerhet

Penneo är effektivitet, arbetsflöden, compliance och säkerhet. Genom vår lösning för dokumenthantering kan du enkelt säkra, optimera och automatisera komplicerade arbetsflöden och inhämtning av digitala underskrifter samtidigt som ni blir compliant och sparar pengar.

Säkerhet är en viktig faktor för oss, och alla våra processer följer de högsta kraven på IT-säkerhet, från autentisering till kryptering. Verksamheter som använder Penneo ska kunna stå rakryggade mot sina kunder och garantera att de programvaror och leverantörer som de använder uppfyller kraven för internationell lagstiftning som GDPR och att samtliga rutiner präglas av ett strikt fokus på IT-säkerhet. Som ett bevis på att vi efterlever det vi lovar har vi ett ISAE-3000 certifikat som är utfärdat av KPMG.

Med Penneo hanterar du hela flödet för dokumenthantering och inhämtning av digitala underskrifter automatiskt. Utöver att det går betydligt smidigare, får du full kontroll över vem som undertecknar vilka dokument och när detta sker. Enkelt, effektivt och säkert.

Idag använder över 1500 verksamheter Penneo för att inhämta underskrifter på årsredovisningar och alla övriga dokument och avtal. På så vis sparar de mängder med tid för sig själva och sina kunder. Kom igång du också! Du som är medlem i Srf konsulterna får 10% rabatt på allt vi erbjuder.

Läs mer på Penneo.com

För att ta del av medlemsrabatten behöver du vara auktoriserad medlem, anställd på ett Srf företag eller ansluten via Srf Servicepaket. Logga in för att ta del av rabattkoden och beställa.